Trädfällning Köping

Du är välkommen till oss på Carpemo’s Entreprenad med alla dina uppdrag inom trädfällning i Köping. I vår fordonsflotta har vi allt som behövs för att själva kunna utföra de flesta tjänster som du som kund kan efterfråga.

Vi på Carpemo’s kan markarbete

När du behöver hjälp med markarbete kan du vända dig till oss. Vi hjälper till vid större projekt på totalentreprenad eller utförandeentreprenad beroende på dina behov. Som företag arbetar vi med andra företag och privatpersoner såväl som organisationer och bostadsrättsföreningar. Genom vår samlade kompetens kan vi erbjuda våra tjänster till alla typer av projekt där det krävs gediget markarbete och schaktning.

Om oss

Välkommen till Carpemo’s Entreprenad! Vi är ett litet företag som tillhandahåller skogstjänster i Köping med omnejd. Vi hjälper alla, vi har allt från BRF:er, byggföretag och privatpersoner som kunder!

Varmt välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert!!

Trädfällning Köping

Små & stora uppdrag

Vi kan utföra små korrigeringar till kompletta arbeten. Oavsett vilken omfattning arbetet har, så kommer vi genomföra processen med stort engagemang och fokus på kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Vi värdesätter våra kunders nöjdhet, därför jobbar vi mycket med kommunikation och service, för att kunna säkerställa ett bra resultat efter önskemål.

Trädfällning Köping

Vad vi erbjuder för tjänster

För oss är ett sammarbete med kunder en viktig detalj. Vi har kompetens och utbildning och därför vill vi även att våra kunder ska känna sig trygga i Nacka när vi utför markarbete. När vi samarbetar i större projekt på totalentreprenad ser vi till att avtal håller branschstandard. Vi har alla nödvändiga försäkringar som krävs när vi utför arbeten. På så sätt kan våra kunder känna sig trygga från start till slut.

Vi lever upp till de ställda garantitiderna och det går alltid att vända sig till oss för frågor under och efter projektet. Våra duktiga och kompetenta medarbetare har alltid rätt utbildning för varje moment och maskin de hanterar. Genom vår moderna maskinpark har vi förutsättningar för att klara varje uppdrag vi tar på oss. Vi samarbetar vid behov med noga utvalda samarbetspartners som vi ställer mycket höga krav på. Därför kan du lita på att vi kan ta hand om alla situationer som kan uppstå under ett stort som litet projekt. Kontakta oss om du vill veta mer om oss och vårt markarbete!

Trädfällning Köping

Vi på Carpemo’s Enterprenad består av en bred kompetens när det kommer till trädfällning. vi hanterar stora som små träd på dem mest svåråtkomliga platserna. När vi arbetar med trädfällning innebär det att vi utför allt från första planering och projektering till uppföljning av slutarbetet. Genom att vi har kvalitetssäkrat våra arbetsprocesser kan du räkna med att vårt arbete på håller högsta kvalitet.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Carpemo's Entreprenad

LYCKHEMSVÄGEN 2, 734 51 Kolbäck

073-182 32 90

carpemos@hotmail.com

Trädfällning Köping