Markarbeten Västerås

Du är välkommen till oss på Carpemo’s Entreprenad med alla dina uppdrag inom markarbeten i Västerås. I vår fordonsflotta har vi allt som behövs för att själva kunna utföra de flesta tjänster som du som kund kan efterfråga.

Vi på Carpemo’s kan markarbete

När du behöver hjälp med markarbete kan du vända dig till oss. Vi hjälper till vid större projekt på totalentreprenad eller utförandeentreprenad beroende på dina behov. Som företag arbetar vi med andra företag och privatpersoner såväl som organisationer och bostadsrättsföreningar. Genom vår samlade kompetens kan vi erbjuda våra tjänster till alla typer av projekt där det krävs gediget markarbete och schaktning.

Vi utför alla typer av markarbeten där det krävs specialister och har de maskiner som krävs för stora projekt. Självklart kan vi även hjälpa till med markarbeten såväl som schaktarbeten. När vi arbetar på totalentreprenad innebär det att vi utför allt från första planering och projektering till uppföljning av slutarbetet. Genom att vi har kvalitetssäkrat våra arbetsprocesser kan du räkna med att vårt markarbete på totalentreprenad håller högsta kvalitet.

Om oss

Välkommen till Carpemo’s Entreprenad! Vi är ett litet företag som tillhandahåller skogstjänster i Köping med omnejd. Vi hjälper alla, vi har allt från BRF:er, byggföretag och privatpersoner som kunder!

Varmt välkomna att kontakta oss för en kostnadsfri offert!!

Markarbeten Västerås

Små & stora uppdrag

Vi kan utföra små korrigeringar till kompletta arbeten. Oavsett vilken omfattning arbetet har, så kommer vi genomföra processen med stort engagemang och fokus på kvalitet.

Alltid nöjda kunder

Vi värdesätter våra kunders nöjdhet, därför jobbar vi mycket med kommunikation och service, för att kunna säkerställa ett bra resultat efter önskemål.

Markarbeten Västerås

Vad vi erbjuder för tjänster

För oss är ett sammarbete med kunder en viktig detalj. Vi har kompetens och utbildning och därför vill vi även att våra kunder ska känna sig trygga i Nacka när vi utför markarbete. När vi samarbetar i större projekt på totalentreprenad ser vi till att avtal håller branschstandard. Vi har alla nödvändiga försäkringar som krävs när vi utför arbeten. På så sätt kan våra kunder känna sig trygga från start till slut.

Vi lever upp till de ställda garantitiderna och det går alltid att vända sig till oss för frågor under och efter projektet. Våra duktiga och kompetenta medarbetare har alltid rätt utbildning för varje moment och maskin de hanterar. Genom vår moderna maskinpark har vi förutsättningar för att klara varje uppdrag vi tar på oss. Vi samarbetar vid behov med noga utvalda samarbetspartners som vi ställer mycket höga krav på. Därför kan du lita på att vi kan ta hand om alla situationer som kan uppstå under ett stort som litet projekt. Kontakta oss om du vill veta mer om oss och vårt markarbete!

Markarbeten Västerås

När det kommer till markarbete har vi gedigen erfarenhet av många olika tjänster. Från dränering av privatbostäder till större anläggningar. Genom vår samlade kompetens och gedigen erfarenhet av alla projekt kan vi göra noggranna mätningar och beräkningar. Allt för att de markarbeten som vi utför ska vara precisionsarbete och högkvalitativa. Då vi använder oss av moderna tekniska lösningar vid mätningar inför varje arbete kan vi beräkna tidsåtgång.

Allt markarbete sker i dialog med våra kunder. På så sätt kan vi utföra ett effektivt arbete och hålla dig uppdaterad om hur arbetet fortlöper. Om det mot förmodan skulle uppstå någon komplikation eller att arbetet tar längre tid så informerar vi dig självklart genast. Vårt arbetssätt präglas av transparens, gott samarbete och riktigt bra priser.

Kontakta oss

Om du har några frågor eller funderingar så kan du kontakta oss på följande sätt:

Carpemo's Entreprenad

LYCKHEMSVÄGEN 2, 734 51 Kolbäck

073-182 32 90

carpemos@hotmail.com

Markarbeten Västerås